От няколко години препаратите за борба с къртици са забранени, така че в аптеките легално няма да намерите нищо … Ние Ви предлагаме изпитан ефектен метод:

Къртицата е подземно животно с черна козина, дълга опашка и остра муцунка. Очите й са закърнели и са покрити с кожа. Предните крачета на къртицата са нейните подземни лопатки, поради което формата им е подобна и са обърнати навън. С помощта на острите си здрави нокти къртицата прокопава подземните си тунели. Къртицата не консумира растения – тя се храни изключително с животинска храна, с ларви на почвообитаващи насекоми. В лабиринта от тунели, къртицата има мрежа от дупки, където складира плячката си. Тя вреди на вашия двор чрез къртичините, който не се вписват е подредената домашна атмосфера на двора.

Ние успешно прогонваме къртиците от техните тунели, ползвайки алтернативни методи за борба. Прогонването на къртиците е много важно да се прави мигновено, още при първите появи на къртичините. Ние гарантираме, че до 10 дни във вашия двор къртиците ще бъдат изчезнали.